Tavşanlı İstiklal Ortaokulu kuruluşunun 100. yılını muhteşem bir sanat gecesiyle kutladı. Kültür merkezinde gerçekleşen etkinliğe protokol mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun bir katılım gösterdi.

100.yılını kutlamak için özel olarak hazırlanan şiir dinletisi, okul öğrencilerinin dilinden geçmiş ve yıllar boyunca edinilen değerlerin bir göstergesi olarak ön plana çıkmıştı. Öğrenciler, duygusal ve etkileyici şiirlerini seslendirmek için heyecanla sahneye çıktılar. Etkinliğin ikinci bölümünde okul korosu tarafından yöresel türküler icra edildi.

Salon dolup taşarken, birçok katılımcı da ayakta kalmayı göze aldı. Dinleyiciler, öğrencilerin şiirlerini büyük bir dikkatle dinlerken, zaman zaman duygusal anlar yaşadılar ve alkışlarla onlara destek verdiler.

Okul Müdürü Mustafa Ağartan etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada:

"Bugün, okulumuzun 100. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu etkinlikle, eğitim hayatımıza katkı sağlayan herkesi bir araya getirerek geçmişe saygı duyuyor ve geleceğe umutla bakıyoruz. Öğrencilerimizin şiirlerini dinleyerek, onların hislerine ve düşüncelerine kulak vermekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

İstiklal Ortaokulu 100 yıllık tarihindeki anlamlı dönüm noktalarından birini daha coşkuyla kutlayarak, eğitim camiasının takdirini ve saygısını bir kez daha kazandı. Etkinlik, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

04.06.2023 187