Say Yes to Sustainable Aquatic Wildlife E-Twinning Projesi

11 ülkeden 34 ortakla birlikte yürüttüğümüz Etwinning projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Kasım ayında başladığımız Sürdürülebilir Su Yaşamı konulu projemiz ile öğrencilerimize hem temiz çevre bilinci kazandırıyoruz hem de kültürler arası iletişim bilinci kazandırıyoruz. Yabancı ortaklarımızla birlikte etkinlikler yaparken İngilizce kullanımını maksimuma çıkarıyoruz. Yabancı dil öğreniminin de önemini kavratmış oluyoruz. Okulumuz İngilizce öğretmenleri liderliğinde proje temelli çalışabilme yeteneği kazanan öğrencilerimiz, kendi başlarına iş bitirebilen, özgüvenli öğrenciler haline gelmektedir. Eğlenceli ve bilgilendirici etkinliklere öğrencilerimiz severek ve çok istekli katılmaktadırlar. Proje çalışmalarımız öğrencilerin derslerine olumlu katkılar sağlarken , İngilizce öğretimine de çok katkıda bulunmaktadır.

Projemiz Haziran ayında son bulacak olup Sürdürülebilir Su Yaşamına daha çok özen gösteren öğrenciler yetiştirmek için çok faydalı olacağınız düşünüyoruz.

26.04.2024 28

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024